pengasuh bayi

Nak tanya la.. kalau ikut pengalaman mommies kt sini, bila waktu sesuai utk kita mula cari pengasuh utk baby kita? Semasa hujung2 kehamilan atau bila kita da bersalin nnti? Lepas tu apa tips utk cari pengasuh yg boleh dipercayai sbb skrg kan byk kes pengasuh dera baby. Rasa takut kalau salah pilih pengasuh pulak nnti

1 Balas

Sme la sy sis..skrg dh 7bln kndungan. Nak cri pngsuh skrg mcm trlalu awal lg..

5y ago

Kan.. sy 6bulan skrg... rs mcm awal lagi nk mencari.. tapi kalau cari masa pantang nnti takut lambat sgt pulak. Dilema betul 😅