ttc dah masuk 7tahun ,delay seminggu lebih

Nak tanya ,korang nampak ada berapa line ?sebab msa mula2 test sblum delay -ve ,delay 3hri test nmpk line samar sngt ni upt bru test kmrin delay yg ke 13hari .. konfius -ve atau +ve ??

ttc dah masuk 7tahun ,delay seminggu lebih
18 Balas

Saya nampak dua line.moga2 ada rezeki..amiin

5y ago

Ya sis mcm dua line kan .. saya try upt yg lain pun naik dua line tapi belum terang sdgkn delay dah 18hari ,mngkn ovulasi lmbt .. doakan sya ada rzeki ya 🤲😔

2line test lgi slps seminggu sis tc

5y ago

Ok sis .. thank you 😘

Alhamdulillah.. Positif tu..

5y ago

Sy pun mcm tu aritu.. T lg 4 5 hari test lg da clear.. 😉

Tggu smggu dua lg sis..

5y ago

Ok sis .. nnti sya akan repeat test ..

Tahniahhh 😍

Nampak 2 line

nampk 2 linee

Positif tu.

5y ago

Yaka .. nak kpastian saya akn repeat test upt lgi mnggu depan .. sbb tkt fake hope dah lma pnantian niey 😣