UPT Test Results

Hai semua, saya nak tanya adakah results upt saya ni +ve / - ve, dah sbulan delay period, tq semua

UPT Test Results
14 Balas

saya hari tu saya lambat jugak period...bila test naik line macam sis ni... alhamdulillah positif pregnant.. insyaallah ada tu...kalau nak kepastian nanti sis test lagi sekali dan kalau naik jugak 2line samar atau pekat itu positif..kalau line samar ni biasanya nya kandungan awal lagi

1y ago

ya betul tadi sy dah ke klinik, doc bgthu masih awal lagi.. dlm 1-2weeks

Biasanya positif lah walaupun samar2, nnt cuba buat UPT Lagi, guna air kencing yg pertama diwaktu pagi. Mudah2an ada rezeki 🥰

1y ago

Amin YRA. Wc sis 😘

puan kna p check doctor .. tkut nt eptopic pregnancy .. apa pun smoga dprmdahkan urusan puan. .

1y ago

insyaAllah aamiin mudah mudahan smuanya baik2 je.. tq ya ❤️

Nampak mcm samar2.. sy hritu pun period delay sbulan.. check upt terang benderang dah double line nye🥰

1y ago

alhamdulillah.. tahniah awk 😘 sy pnye ni samar2

Positif tu awak. Tapi masih baru lagi ni kalau nak chek klinik boleh je chek melalui ujian air kencing.

1y ago

aah masih baru, around 1-2 weeks dah cek up di klinik tadi

tengok macam positive tapi samar2. nak confident boleh pergi klinik. cek beta hcg

1y ago

ok baik, terima kasih ya

rasanya macam ada tu sis tnggu seminggu lagi pastu check balik . in shaa Allah ada tu .

1y ago

in shaa Allah sis , ada tu semoga Allah permudahkan urusan sis . aamiin 🤲🏻

Lama sangat sebulan delay tu sis. Tengok positive tapi better double check dekat klinik

1y ago

Sama²

buat beta hcg. kalau beta hcg awak tinggi. inn shaa allah mmg awak pregnant

1y ago

ok baik terima kasih ya

Nampak +ve. cuma dalam anggaran awal lagi la . baru beberapa week

1y ago

owh.. baik, sy akn cek di klinik