comfius

Hi nak tanya .. Klu ada drah skit tu normal ke ?? Prut xskit xapa. Tp bila kncing sy cuci then sy akn cuci skali bhgian dlm sbb nk tahu kputihan atau x .. Tp nie ada drah ..nie kli y ke 4 xsph sy,drh xbyk ..mula2 tu drh tu mcm last priod tp arinie drh tu fresh ..sy jd cmfius n rsau . Kndgan sy dh msuk 7mggu 5hari

1 Balas

Sis better gi hosp..sbb dokt slalu kata bleeding masa awal pregnancy x elok takut lbh kpda gugur....sbb sis pun di awal trimester....and jgn slalu cuci dlm kalo awal pregnant...

5y ago

Jumaat lpas bru je g ..doc siap msuk kan mulut itik tu n scan ..mse msuk mulut itik doc tgk dkt bhgian bwh sy tu dye kata clear tu y sy rsau.. Klu clear xkn skjp2 ada drh tu .. Xtaw dh nk pergi hsptl mne