vaksin booster

nak tanye ibu mengandung boleh ke amik vaksin booster...saya tgh preggy 21w ...#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Saya pulak checkup haritu tanya jugak, dorang cakap “ouh booster tu hanya untuk orang yg berisiko tggi macam penyakit kencing manis, darah tinggi especially warga emas” pastu saya tanya kalau untuk ibu mengandung kne ambik jgk ke? Pastu dorang ckp takpayah cukup 2 dose tu je. Saya pon tak pastilah sis, untuk booster kalau nak ambik baby dalam kndungan berapa weeks ye yg sesuai? Saya baru 15 weeks anak first

2y ago

Masih belum lagi ambik. Sbb setiap kali checkup takde pon nurse and doktor cakap psal boostet pada saya. Saya pon terlupa nak tanya balik😫

semalam sy buat check up, nurse ckp warga emas dan ibu hamil amat digalakkn ambil. tapi bergantung pd diri puam sma ada nak atau tak, saya ambil. nurse dah dftarkan semalam.

2y ago

skrg 22w.