Saya ingin tahu.

Nak tanya kita makan folic acid smpai kndgn brpa bulan?klu dh ada ubat obimin perlu kah kita mkn folic acid lagi? Klu kita trmkn kedua² skli apa akan jadi dgn kndungn kita yer?

2 Balas

biasa doc yg rawat kita akan decide dan bgtw ms trismeter keberapa akn di tukar pil lain utk kita makan semasa kita dtg chckup dkt kk..bukan kita yg tukar sndri puan .😅mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Yaa betul slalu doc yg suggest ubt mana yg sesuai…. Obimin, zincofer, iberet, 3serangkai… dy setiap org xsma kesesuaian ubt tuh…

Kalau dh dapat ubat drpda kk, xperlu dh makan asid folic, sbb dlm tuh ad skli dgn asid folic….

1y ago

baik sis