basah sejuk

Walaupun musim panas Tangan dan kaki baby sentiasa sejuk dgn Macam basah sikit.. 3 Bulan baby...1st baby so I Tak tahu pasal itu.. Sebenarnye itu normal atau ade pape?

1 Balas

normal . ank sy pn mcm tu . xperlu risau . asl kn bby sihat

4y ago

kdg dh besar pn sejuk lg sis . sbenr ny tu brgntg pd suhu bdn . klau cuaca pns . bdn akn cube sejuk kn . klau sejuk mmg akn sejuk la bdn . tpi sis xperlu risau asal kn ank ad peluh yg kelua . klau xd lngsg peluh tu yg perlu risau . sbb peluh yg kelua tu yg tnde ank sehat