PERUT MAKIN JATUH KEBAWAH

Nak tanya kenapa perut makin kebawah ? Gerakkan baby semua okay ? risau pulak #firstbaby #35week

18 Balas

Samalaa mcm saya ..saya dah masuk 38 minggu 3 hari ..tanda2 nak bersalin blom ada lagi ..saya ingat perot saya mnurun sbab berat baby mnurun,rupanya baby tgh mmpersiapkan diri nak kluar 😅

5y ago

Yer trima kasih ..Tahniah utk awak juga😆 Samalaa kita dapat first baby😍 Semoga kita semua dipermudahkan bersalin nanti ..Aminn

Baby dh turun tu. Hampir nk melahirkn. 36weeks bby dh agak matang untuk kuar. Semoga dipermudahkn sis.

5y ago

Wahh tak sabarnyaa 😘

1st bby mesti excited btul kn best nye😍😍.. Smga dua2 nya sht,& dipermudahkn semuanya.

5y ago

Haah excited terlebih 😂 terima kasih , semoga sama2 dipermudahkan segala urusan

Hi mommy. Sbb baby dh masuk laluan kot. Bila dh hujung2 mmg perut akan ke bawah.

5y ago

Hi 😄 oh ye ke terima kasih sis

Hjung2 kehamilan memang perut akan kebawah sebab baby nak cari laluan tu☺

5y ago

Tak sabarnya 😊

Sy pun 35weeks..perut jatuhdah..org cakap dah dekat dah tu..😊

5y ago

Semoga sama2 dipermudahkan 🤗

nak dekat bsalin dah tu sis. smoga dpermudahkn smua nya 😊

5y ago

Semoga sama2 dipermudahkan segalanya 😊

Jangan risau.. hujung2 tempoh memang macam tu.. hehe..

5y ago

Oh ye ke 😊 tq sis

Baby tasabar la tu nk jumpe mommy daddy dye...huhu

5y ago

Haah , mommy and daddy dia pun tak sabar nak jumpa dia😊

Biasala tu....baby kn mkin bsr dlm prut tu😁