Gender 👶👶

Hi mummies, nak tanya. Kandungan 18w dah boleh ke scan untuk tahu gender? #excited1stmomhere #gender18weeks

2 Balas

Kalau baby kerjasama nk tayang masa scan, insyaAllah boleh nmpk dh. Sy tau gender masa scan 16 weeks, klu boy senang sikit nmpk 😊

3y ago

Baby tk senonoh terkangkang dlm perut, doktor scan terus nampak 😂 semoga dipermudahkan urusan kita selama mengandung hingga selesai bersalin dan dlm membesarkan anak nnt insyaAllah ❤️

alhamdulillah, saya dah scan masa 18w, jelas nampak gender nya 😆