Ngilu

Nak tanya kalo sakit ngilu di kemaluan masa pregnant ni, biasanya korang buat apa utk hilangkan rasa sakit tu??? Ada petua tak??? Atau layan kan aje sakit tu sampai hilang sendiri????

7 Balas

buat xthu je. t dia hilang sndri . ok lagi skit situ.. sakit belah pungung kiri lagi sakit slah dudk skit.. slah setp nak bagun sakit.. slah jaln sikit sakit.. allah.. sy mghdpinya .. tnggu mse je ni sbr utk rst kn bdan

4y ago

Ok baik... Terima kasih sis tunjuk jalan hehe

heheh btul tu.pnh tnya kwn2 diaorg ckp lynkn je sbb tu mmg slh stu simptom.blum skit celah kangkang lgi 😂

Saya selalu rasa macam tu. Kadang tengah jalan2 pun duk rasa ngilu. Tak tahu nak buat apa, biar jela haha.

Klu kena time kaki baby d bawah. Ah ambik.. sakitnya .. klu yg ada gbs mmg akan kuar bnyk😂😂

Kandungan sis dh berapa weeks? Sy pn kerap jugak rasa nyilu. Tahan jela. Dia datang kejap je

Sy layan kn je ngilu & sakit tu 😅 sbb nnt dia hilang sndiri gak . . 😁

X bleh nk buat ape nk bg hilang...tahan je lah🤭