Sakit paha ngilu

Baru 25mggu normal ka tu ya sakit paha bila bngun tido,lpstu kalo bdiri slow sbb ngilu d bahagian paha..bjln pun bseret kaki..kalo angkat sakit..adakah kurang calcium tu

1 Balas

hai mommy. saya dah bersalin pun masih rasa ngilu tu. dapat masa third pregnancy sampai sekarang saya tak tau reason ngilu tu tapi belum tahap berseret kaki. kalau angkat kaki tu mmg sakit bahagian peha. bergelen dah susu saya minum. nak kene tanya nurse/doktor jugak sebab rasanya ni bahagian otot/muscle

2y ago

mungkin sebab saya tk ambik ubat kot 😅 sebab rasa macam biasa² je, belum tahap teruk 😅