Tentang cara makan ubat dan vit yg diberi.

Nak tanya, kalau vitamin yang kk bagi semua tu kan biasa makan waktu bila ya? Kalau saya terus makan semua vitamin + ubat yg diberi waktu pagi² selepas solat subuh okay ke? Kena makan waktu perut kosong supaya lebih berkesan kan. Then pagi tu dah boleh terus sarapan. Betul ke kalau macam tu? ?

2 Balas

obimine kne mkn ketika perut kosong, sebelom sarapan, setengah jam selepas mkn obimine tu... baru breakfirts selepas itu mknlah vitamin B dan folic acid.. mmg darah cantik... 12.2 je... susah nak turun

Kena jarak jugak 2 jam sebelum nak sarapan tu. Apa2 mesti kena jarak 2 jam.