TTC

Hi. Nak tanya. Kalau upt mcmtu 2 line ke 1 line? Sy takut mata salah tengok ?

TTC
13 Balas

upt ne awk kene cek byk kali tau.. sb kadang bacaan die akan positif even kita xpregy..dlu sy byk kali guna sy beli banyak...skali test sy akan guna 5 upt brand ne... ade la 3 yg naik positif pdhal x pregnt pon masa tu

Mcm 2. Upt brand ni mmg kurang jelas line nya pudar2. Kalau sis nk lebih yakin boleh try upt brand yg ada di drug store (watson/guardian) sis 😊. Kalau mampu beli, sy syorkan clear blue lg better

sy nampak dua line.. insyaAllah ada rezeki..nnt repeat lg guna urine pertama waktu pagi..sy dlu pun samar mcm ni jgk..

nmpk mcm 2 line sis,,take care auu xmauu buat kje berat ii oky ,,pape jmp doc untuk check😍👍

samar2. test lagi sminggu. ada tu. insyaAllah. jangan lasak2. dlu sy mcm tu jgk. heheh

macam kawan saya .samar2 tapi alhamdulillah dah 14 hari berpantang ..sekali je dia test

Dua line samar minggu depan check up lagi puan .. semoga ad rezeki puan aamiin

maybe positif tpi masih awal lagi... check up lagi skli 2 minggu akan dtg

Kalau mata sy tgok 1 line sis..cuba besok pagi sis test cek lg skali

Mcm 2 line. Try tgk lg 2 minggu kompom lg terang warna 😍