Masih berharap

Hurmmm.... Nak sangat tengok 2 line upt sendiri punya.... Nak sangat suprise husband yg kite dapat 2 line.... Tapi belum tiba masanya lg..... Ttc lepas keguguran... PJJ life.... 😔💔

7 Balas

percaya Allah akan beri rzki pada sisi insyaallah.. sy pn ttc dlu..selepas gugur.. sy gugur sbb kandungan xmnjdi..hri2 sy check balik upt..sy bhrp mcm sis nk bri suami kejutan kembali..hri2 sy nngs..lg hadap mlut org, dan emosi sy sgguh xstabil.. Tapi pada masa tu, suami bg sokongan utk lupakan dlu, sy buang smua upt, dan xbrhrp da. Sy kawal emosi dan bt xtahu je..Tapi wktu2 subur sy slalu terlepas..sb sy da malas fikir.. sy kata pda dri kalau Allah kata rzki sy bkn skg..maka bukan.. Tp Kuasa Allah, masa sy xbrhrp tula..Allah wujudkan baby kembali dlm rahim sy, Smpaila skg sy mngandung 5bln.. berkat doa sy diakhir malam lailatuqadar.. ap yg penting avoid stress, percaya pda Allah..insyallah sy sgai ibu mngandung doakan awak diberi peluang lg menjadi ibu..amin3

2y ago

aamiin3

awk jgn sedih.. awk x keseorangn.. sy pun prnh mglmninya.. 2 kali kena.. smpai fikir boleh ke ni pregnnt lg.. skrg sy dah 5 bulan.. pjj dgn husbnd.. 3 tahun kawen.. awk kena kuat mental .. mood happy baru baby senang lekat tau.. sentiasa doa dan bersedekah.. slagi kita ada rahim.. insyallah xde apa boleb halang.. sntiasa mohon doa dr Allah.. dan jgn putus asa 🥰🥰

2y ago

aamiinn... inshaAllah sis...

Inshaa Allah..Allah dgr doa awak sis, inshaa Allah rezeki itu akan muncul nnti. Sy almost 10yrs bru merasa pregnant. Doakan sy selamat melahirkan nnti (due sy 1/10/22) ☺️ baby dust to u 😘

2y ago

ya dont worry sis. rezeki akan smpai tepat pada waktunya. Sy lepas 8 tahun kawin br naturally conveived. Dr kata sy n suami xde masalah, but we tried ivf last year, tp failed. Now kandungan dh nk masuk 3 bulan.

pjj tu cuba plan jumpa wktu subur. 2 or 3 hari sblm waktu subur sampai sehari lps wktu subur.

2y ago

kalau bersama 2 or 3 hari sblm wktu subur, sgt high chance utk pregnant.

insyaAllah.. ada rezeki tu nanti. saya pun tengah mencuba .. doakan saya juga ya ☺️☺️

2y ago

aamiinn... semoga ade rezeki utk kite...

Semoga dipermudahkan urussan awak 🫶🏽

2y ago

aamiinn... tq ya sis...

semoga dberikan rezeki zuriat ye sis..

2y ago

aamiinn... tq ya sis... esok tarikh period, harap sgt x dtg... n ad rezeki bulan ni 😭