betul ke ?

nak tanya, kalau mcm ni negatif ke positif ye ?

betul ke ?
13 Balas

dekat plastiknya tulis mcm mana ? klu dua line tu positive laa klu nak lagi sure belila brand clearblue or nak tunggu lagi seminggu dua pun boleh then test lagi or pergi klinik check pun tade masalah sis ✌✌✌

Ni opk ke upt? Opk mcm ni negatif lg.. Teruskn celup, masa trbaik pukul 2pm-7pm, seeloknya puasa air utk elakkn bnyk kali nk kencing dan urin cair

Ne test Opk kn .. negetif .. klu nak tau positif line kedua tu sama terang ..

Positif..lama2 line tu akan jdi terang bila test bnyk kali..tahniahh .

Hampir positif dah tu sis. Boleh strat bd selang sehari.

Cograt momy..yesss awk pregnant syg😍😍😍😍

Positif.. Terang sgt line tu. Tahniah ye.

ni check kesuburan.... negetif lg sis

Cuba buat lg skali waktu bru bgn sis

Positif😍 esk pergi la klinik scan