Delay period 3 hari

Hi . Nak tanya kalau line samar mcm ni . Dah consider pregnant ke ? Saya guna upt test yg murah beli dekat watsonpunya . So tak pasti dia accurate atau tidak .

Delay period 3 hari
12 Balas

Saya punya mcm ni masa awal 4 weeks. Samar samar. Macam ada tak ada je. Sampai husb beli yg lain pun sama samar samar. Pergi klinik doc cakap pregnant cuma bila scan rahim nampak tebal lagi. Doc suruh dtg lg 2 weeks. Semalam pergi scan dah ada heartbeat😊 bila buat upt lg dah terang double line tu. Alhamdulillah sekrang dah 7 weeks. In shaa Allah accurate tu. Cuma masih awal. Just kena jaga diri elok elok jgn lasak sgt😊

1y ago

Faham . Thankyou . Congrats jugak awak .semoga urusan dipermudah sehingga bersalin nanti ❤️❤️

saya pon macam kau juga tadi saya pi ospital tadi doktor cik balik pasitiv mangandung lagi padahal saya baru je kaguguran 5/1/2023 sakarng baru tangal 8/2/2023.tapi ini da riziki sudh

1y ago

pregnant ni .. biasa la klo cek awal awal 😅 mc samar² lg results dia.. sy pn camtu dlu.. cek kencing d klinik baru puas atii 😂

Kat kotak tu ada tulis tak level of sensitivity? Cuba check. Kalau low beli yang ada high sensitivity macam clear blue

1y ago

Kejap lagi sy check . Thankyou info ❤️❤️

saya dlu samar mcmni , makin lama makin terang . nt test lagi okay . nk lagi accurate guna dip n tell .

1y ago

Thankyou info ❤️❤️

saya dulu lewat sehari, test pun nampak macam ni. guna upt murah jgk tapi memang accurate

1y ago

Thankyou info awaknya ❤️❤️

Kalau lepas 1,3 minit dah keluar samar2 maknanya positif.

1y ago

Baik . Thankyouuu info

try cek lg pakai yg high accurancy

Tunggu lg 2 minggu... Bagi line tu trg

1y ago

Baikkk . Thankyou info .

pregnant sis

alhamdulillah

1y ago

Alhamdulillah . ❤️