Accurate atau tidak?

Hai.. sy nak tanya.. clearblue ni accurate ke tidak? Ada yg cakap kalau detect prgnant 1-2 tu kena berhati2..boleh jadi positif or negative.. sy baru lewat period 1 hari.. dpo 14 haritu test line samar.. smpai tarikh sepatutnya period semalam.. line progres stil samar.. guna 1st responce naik double line..so decide guna clearblue.. n result 1-2 bermaksud 3-4 minggu hamil.. kalau nak ikutkan Lmp sy hrini dah 5minggu.. sangat confuse.. tak tahu nk declare status sy skrg sama ada pregnant atau tak? Siapa ada pengalaman ye mcm sy.. #ingintahu #firstbaby #firstmom

Accurate atau tidak?
2 Balas

Congrats. I pun sama juga mcm u . I belum period dah check pakai biasa punya samar . Pergi klinik swasta check pun samar . Sampai banyak i beli pregnant test semata” nk check 🤣 . Then i pakai clearblue , mmg detect i pregnt . So yea , dh keluar pun seketul 🤣 .

2y ago

Hati” ye awak . Jgn angkat berat” lagi . Jgn stress” okehh 😉 . I doakan semua selamat ❤️

Tahniah sis

2y ago

alhamdulillah.. terima kasih :)