bila period lepas gugur

Hi mommies, mesti ada yg pernah gugur kan? saya nak tahu, lepas gugur bila period dtg balik ya? lepas sebulan gugur ke lepas 2 minggu gugur ke cemana

5 Balas

sy ari tu lepas hbs darah nifas tu rehat beberapa minggu masuk bulan seterusnya sy period mcm biasa,jangan lupa teruskan makan folic asid..tu pn boleh membantu kitaran haid jg slps gugur

saya gugur 9w.. darah nifas 2 minggu..lepas 2 minggu berenti darah,datng period . . lepas period tu saya mengandung lagi.. gugur bulan12 ritu.. skarang dah 11w..

Hai, saya next month. If gugur about at two last weeks of the month then another 2/3 minggu kemudian period semula.

3y ago

kitaran puan haid regular ya? sbb saya sbelum ni irregular, kadang lambat kadang cepat😅

Saya gugur bulan Disember 2021. Selang 29 hari kemudian bulan Januari 2022 dah period. Gugur masa 12 weeks

sy gugur bulan 1 bulan 2 terus period