ANAK LUAR NIKAH

nak tanya kalau kita mengandung anak luar nikah , macam mana ye prosedur untuk keluar hospital lepas bersalin ? kena ada waris ke ? kalau pasangan boleh tak ? family jauh & family pun dah tahu tapi my mom jelah , sebab memang nak jaga baby ni lepas bersalin memang rancang nak kawin , pasangan memang nak tanggung .

6 Balas

memang kena waris sis.. macam jadi kat kawan saya. adik dia bersalin hospital tak bagi discharge sampai waris sampai. kalau takde waris anak tu kebajikan ambil. better sis panggil siapa2 yang dekat dengan sis, kalau tak nanti susah nak bawak keluar baby tu.