SAKIT KEPALA .

NAK TANYA KALAU KERAP SAKIT KEPALA PERLU PERGI HOSPITAL X ? KDANG2 NAK TIDUR X SELESA . ? . NAK MKN UBAT X BERANI .

6 Balas

Jgn ambik ubat sbrg. Jpa doktor dulu sblm mkn.. Takut darah tinggi salah satu sbb tarah tinggi

Memang kne g klinik check apa2 masalah masa mengandung semua kne refer kkia.

Pegi check dlu dkt klinik.. Cam saya ritu tiap ari jgk skit kpala..

Jgn minum ubat sis. Better pegi hospital dlu.. consult ur doctor.

Ya sis g hospital. Jgn amik ubat sembarangan time preggy

Refer pakar..jgn mkn sebarang ubat