Gugur 6 weeks

Hi nak tanya kalau gugur masa 6 weeks nak kena berpantang ke?

2 Balas

Depend pada diri, kalau nak pantang pon boleh, tak nak pantang pon boleh. Masa saya d&c 6w dulu tak pantang, sebab tak rasa sakit pape😅

3y ago

Tu lah semalam masa lepas cuci je rasa sakit kat rahim . Harini dah rasa macam biasa je 😅 tak tahu perlu berpantang atau tak

saya d&c masa 8w pantang 2 minggu walaupun tak ada rasa sakit, berurut, bertungku. .