Pernah gugur

Sebelum ni gugur 6 weeks. Then mengandung semula, skrg diusia 8 weeks. Tkot nakpi scan. Klu sy p scan 9 weeks boleh tak #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Sama situasi saya. Gugur usia 6week sekarang lepas 2 tahun baru pregnant lagi. Skrg 8 weeks dh nampak heartbeat baby..

boleh jee,, tapi better g scan awal sebab ada sejarah gugur + kita nak tau kedudukan kantung tu dalam/luar rahim

Boleh tp better pi awal. Klo ok, trus buat appointment buka buku pink

boleh. ikut awaklah