Betul ke anak Akan ikut posisi tidur

Nak tanya kalau banyak tidur belah kanan , baby dalam perut dia Akan stay belah yang kita tidur ke ? Sebab mengandung anak 1&2 Nak dekat2 beranak selalunya saya Akan mengurut. Tukang urut kata Anak saya senget sebelah sebab saya banyak tidur belah tu. Sekarang mengandung anak ke3 ni tak pergi mengurut pun cuma nampak perut banyak belah yang saya suka tidur. Ada ke macam saya . Tapi doktor cakap kepala baby ada kat laluannya.

2 Balas

Tak sure tapi bby sy pon senget ddk belah kanan .. sy selesa baring ke kanan😂 sy skrg 39week

Tak betul. Sebab baby kan boleh berpusing.