BABY TIDUR SEBELAH KANAN

Hii ibu ibu semua, ada tak anak anak mommy semua jenis tidur satu posisi saja ? Macam baby saya 1bulan lebih posisi tidur asyik sebelah kanan je. Bila alihkan posisi lain, kepala dia tetap belah kanan. Ada apa apa effect tak bila tidur satu side saja ? Ataupun memang baby newborn tidur satu side saja ?.

2 Balas

Haah. Die akn tidur 1 side je. Tp kena alih2 kn jugak sbb nnti kple jd sengat skit. Dr ckp normal je kple xbrpe cantik lagi awal2 klhiran ni. Kne byk bt tummy time..

nanti kepala xbulat cantik