Batuk

Hi nak tanya kalau baby umur 3 bulan batuk tapi tak demam kena bawak jumpa doct tak? And ada tak petua hilangkan batuk dengan cepat? Help!

2 Balas

Bwk jumpe doc...bleh guna vick atau cream panas bby exp. Mayyababy cream, tasneem, herba asmak tu utk kurg kn btuk bby...atau boleh guna daun sireh yg dilayur atas api..suam2 sikit letak atas dada baby.. keep feeding your baby

5y ago

Minyak yuyi tu boleh jgak...tp jgn byk sgt..sapu di dada,blkg n tapak kaki bby.. Kalau pndai boleh buat teknik pengewapan pd baby utk kluarkan kahak die..klau kahak kluar lg cepat btuk baby ok..