soalan

Nak tanya , kalau baby mengeras smpai pinggang pon terasa sakit lenguh2 mcm tu , tu tanda2 nak bersalin ke ? Tapi tak de keluar tanda darah ke air ketuban pecah ke. Sy konfius , harini je kerap mwngeras smpai ke pinggang terasa nya.

9 Balas

dh brape week?? sya anak yg first n no3 xde tanda langsung just sakit perut contraction je , bila g hospital dh 5cm

4y ago

dh 38 bleh g hospital jika sakit berlarutan jgn tggu, bahaya