Tanda tanda bersalin je?

Hi ibu2 semua, saya nak tanya. Saya dah 36minggu 4hari. Hari ni bangun pagi pinggang dan perut saya terasa sakit mcm sengugut, pinggang saya terasa sakit yg luar biasa tp sekejap2 je. perut pulak rasa mengeras tapi tidak terlalu kuat, ni tanda2 nak bersalin ke? #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Pantau kekerapan sakit. Klu on off, xperlu. Unless tiap 5 minit sakit + ada discaj, blh ke hsptl.

pantau mami, kalau nampak macam konsisten sakitnya terus ke hospital