baby demam

nak tanya kalau baby baru nak masuk dua bulan boleh ke bagi ubat demam ?

1 Balas

Better jgn bg. Baby under 1y tgh develop immune. Just basah kan kain n lap bdn baby. Selalu kalau baby demam mmg mak tak tidur mlm sbb waktu malam suhu akn naik mendadak.. Kena jaga suhu, kalau tak blh sawan. Kesian baby tgh pantang demam. 😭

5y ago

Keep df baby..dan rajin basahkan kepala baby dengan air..bukan tekap dengan towel basah yaa..kalau siang pakai kan baju lubang lubang supaya haba keluar..