Air ketuban bocor

Hi nak tanya. Kalau air ketuban tu keluar dia terus keluar ke tak berhenti? Pagi semalam masa mandi ade cecair keluar warna putih, mengalir sampai ke peha. Banyak jgk. Tapi sekali kluar je. Mmg tak dpt nk kawal, mengalir je. Lpstu tengahari ada keluar, 3x keluar. Pun sama tak leh kawal, mengalir je. Kuantiti banyak. Harini takda keluar dah. Keputihan ke air ketuban ye? Skrg 35week. Anak sulung pramatang 35week jgk. Harini cuma rasa cramp dkt ari ari tu.

4 Balas

Bahaya kalau biar air ketuban pecah lama takut baby kene jangkitan…better g hospital at least doc n nurse blh pantau n on antibiotics…

Skrg dkt labour room. Dah 2cm laluan doktor check tadi. Lpstu ada bloody show. Doakan saya

2y ago

Aamiinn semoga urusan dipermudahkan

Klu meleleh tu ketuban, sbb xblh tahan. Better ke labour room.

2y ago

Moga urusan sis dipermudahkan ya.

ini tanda nak labour. pray for you ya.