Postinor 2 untuk breasfeeding

Hi, nak tanya kalau ada sesiapa yang berpengalaman, saya fully breastfeed lepas makan postinor boleh breastfeed baby ke tak ya? sebab saya confused bila google in malay mostly cakap tak boleh, bila google in english most article cakap boleh pulakk

6 Balas

saya BF bby and ada ambil postinor 2 .. so far okay jer . cuma jgn ambil stiap bln.. cuma jarakkn jam untk bgi bby BF . 4jam lps ambil postinor 2tu bru bgi bby DBF

Tiada pengalaman. Tanya pharmacist yg menjualnya?

xpasti. lebih baik dpt kn advise doctor

tu ubat ape awak?maff saya xtahu 🤭

Dptkan advise doctor dulu

rujuk ahli farmasi..