Buka Buku Pink

Hi, nak tanya, kalau 8 minggu buka buku pink awal sgt ke?

16 Balas

Kena pergi KK atau call untuk appointment, nanti dia bagi tarikh. Saya pergi kk masak week 8, nurse bagi appointment time week 12 (kalau tak berisiko tinggi).

Call klinik kesihatan tempat sis…tanya minggu ke berapa bleh buka buku pink…..Lain klinik..lain………ada yg cepat ada yg lambat…….

sy masih menunggu utk bukak buku pink.. KD suh dtg bukak buku bila kandungan masuk 11w 1/3.. skg bru 8w.. 😌lame pulak rsenye nunggu😅

Saya awal 7 mggu dah bukak. Takpe ikut tmpat lain , lain prosedurnya👍🏻 cuba ikhitar tmpat lain.

saya misi bagi tarikh sebab buat app, dia bagi tarikh 10w sebab dia kata senang terus nak scan

Anak 1st bukak masa 5week,anak 3rd ni masa 11 week. Depends kk tmpt sis

Kalo tak de masalah blh aja... Kalo ade mslh kesihatan baik buka dah...

tmpt sya awal sgt ..hr tu sya p time 9 mggu kna srh blik..tggu 10 mggu

ikut tempat .. pegi je kk .. klau awal sgt nt akan dpt appt

Boleh tanya klinik. Lain klinik lain prosedurnya