kandungan 5 minggu

Nak tanya kalau 5 weeks boleh ke makan pedas. Hm teringin sangat nak makan mcd extra pedas tu ? tapi hubby tak bagi. Katanya tajam. Yeke?

54 Balas

sama laa i 5w jugaa 😉 mmg kena elakkan mkn pedas2. bagi kandungan kuat duluu heheh

Saya alahan 4 bulan mmg xleh makan apa2 kecuali meggi pedas tu.. Hehe

Saya baru makan tadi . Tapi sy makan daging nya je , kulit sy tak mkn . Mybe kulit dia salut tepung tu buat pedas tapi kalau mkn isi je tk pedas pun , boleh kalau nak buat rasa sikit makan la kulitnya sikit je . Buat rasa .

Tayah sis.. Sy pon tringin sgt nk mkn hari tu tp ramai ckp jgn sbb pedas nya kat dlm perut.. Bukan pedas biasa.. Behari2 xlega... Sy pk anak dalam perut ni je.. Klu sorg2 xpe..