Breasfeeding While Pregnant

Nak tanya juga.. Klu anak jenis mengempeng mcm ne yeah.. Sy pon tengah mengandung anak ke2.. First baby 1y4m masih menyusu bdn.. Tapi dia jenis kerap menyusu.. Kadang2 mlm memang x cukup tido.. Sesiapa ada experience mcm sy?? Tlg share pengalaman yeah

1 Balas

Ank sy mengempeng jgk masa pregnant..tp dia ada minum susu formula jgk..mlm2 mmg dia nk mengempeng, dan dia ada habit pegang getah seluar mama dia time nyusu.. kadang2 tu geli dibuatnya, smpai nk terkencing😂..2@3 mggu sblm due sy cuba lepaskn dia mengempeng.. sbb kadang2 tu ade rasa cm mild contraction.. Alhamdulillah ok x mengempeng dah, tp dia meragam ngan papa dia..