Hye mommy - mommy morning 🥰

Nak tanya jahitan selepas bersalin nak biar macam tu kah ? Sebab masa di jahitan nurse ada cakap mama jahitan ni akan bertukar jadi isi ya nanti !!!!!!! atau pun ada yang cakap jahitan selepas bersalin kenak buka atau pun tarik ! !!!!!! Keliru sangat nak mintak explain sikit kat mommy-mommy yang da pengalaman . Maklum lah saya baby first banyak benda tak tau lagi Harap ada mommy-mommy yang tolong jelaskan tentang ni ☺️ TQ 💕💕

7 Balas

sekarang ni hospital guna benang yg akn tertanggal sendiri bila kulit dah bercantum. hanya perlu pastikan kt bawah tu sentiasa kering, jgn lasak² takut jahitan terbuka dan kerap tukar pad sahaja..