Bleeding Non Stop

Nak tanya, Isnin lepas sy bleeding kluar lendir coklat2.. lepas tue saya ke kk.. doc scan dia cakap kandungan sy baby tk kembaang.. dan detect keguguran baru lpas 1 minggu buat buku pink.. doc refer trus pust bersalin risiko supaya check dkt bwah semua.. smpaai sana nurse jumpa doc, nurse kata awk balik dlu.. tnggu 2 weeks.. klo scan apa2 pun tk kan nmpak.. mslah kk sruh buat scan bawah. Sy mcm blur nak nangis juga.. blek rumah bila baring tak ada.. bila jalan bleleding.. Smpai lah esok g clinic swasta ambik mc .. ari sabtu bleeding bnyk nie smpai isnin.. sy dh tk thu nak buat apa trauma nk g klinic hossptl tkut kena halau.. sy just makaan folic asid dan ubt tmbah darah die bgi. Mslahnya smpai nie sy pitam smua.. mcm mana ya?

Bleeding Non Stop
10 Balas

Pergi hospital terus bahagian emergency

12mo ago

berubah2 sis.. g scan sni 7 weeks je.. sni 8 weeks.. tp klo ikut kitaran haid 11 weeks dh