surirumah buat stok susu tak?

Nak tanya ibu2 yg tak bekerja pam tak susu untuk stok? Atau df sahaja?

13 Balas

Ada buat untuk kes emergency.. Tapi banyak dah expired. Hahahaha sebab anak nak menempel je 😂

2y ago

expired tu susu ibu ke?

Sy simpan sikit, buat marmet..in case g mana2 ada stok utk tinggalkan kejap..hehe

Simpan jgk 2, 3 bulan gitu.. incase ada nk tggl pg mana² ke.. tgk keadaan la..

tak.leceh sikit.nt kena jaga waktu pumping. utk emergency bg susu fm je.

Klau de plan nk kluar sy akn buat stok.. kt mall xde tmpt mnyusu

Df je. Xd space nk simpan ebm. Gpon ank nk mlekat je acaner nk pam 😄

4y ago

Same here.. the ckp lh aku malas nk pam.. hehe..

Saya ada buat spare stok, takut nnt emergency nak guna.

Sye xbuat. Mula2 je buat sbb breast bengkak sgt😅..

Ape maksud df? Yang saya tahu bf saja "breastfeeding".

df jew..xde bt stock smpn susu pn