confius

Nak tanya ibu2 yg lebih mahir..kalau usia kndungan 13 week..(ikot tarikh period -tetap) tapi bila scan jd 16week..boleh jd ke mcm tu??klu 16week mknanya prgnnt dlu pru sy dtg period la kan

1 Balas

Sebetulnya ikut yg scan sis.

4y ago

Kalau ikut trikh priod,kandungan mmg dh 4 blan.tapi mcm saya.dua2 anak saya sama kejadian Nye Masa saya hamil dulu.3 bulan lebih xdtg priod. Bila check negatif.nak Masok 4 bulan xdtg priod,scan mengandung tapi baby baru sebulan.hormon Kita yg problem sbenanya sis.