jalan jauh..

Nak tanya IBU2 yg baik hati...bila kandungan 32-33 minggu boleh x nak buat perjalanan jauh menaiki kereta...perjalanan mengambil masa 6 hingga 8 jam..??agak2 bahaya x utk baby...ada x ibu yg pernah ada pengalaman jln jauh2 bila dah trimester ke 3 ni...??

1 Balas

Boleh sis tp kena stop every 2hour or less.. Supaya sis boleh jln2, buat regangan, bg darah mengalir lancar di kaki.. Lagipun dah kerap g toilet kn..

5y ago

Haah...kerap jugak gi toilet...terima kasih sis😘😘