baby 5 bulan

nak tanya ibu² yg ada pengalaman . Esok anak saya dah nak 5 bulan . Esok jumpa kk lagi utk suntikan 5bln . Anak saya 2 hari lepas demam so berat dia drop . berat dia . 5.9kg shj . baby lahir 2.9kg. rasa² okey tak . baby saya skrg cuma pandai bertiarap dan capai barang . Duduk dan merayap belum lagi . Ada tak momy² yg mcm saya .

1 Balas

Anak sy da next weeks genap 2y4m.berat baru 10.2kg.sy bg anak mkn,susu.tp sejenis anak berat ssh naik+kecik comel.lahir 3.45kg