Baby tendang week berapa

Saya baru masuk 20 minggu. Minggu ke berapa boleh rasa baby tendang ya ☺️

14 Balas

Saya start 18weeks dah rasa, tapi mild2 je. Sekarang 21 weeks dia pusing ke tendang mmg rasa yang ketara la 🥰 kadang kalau sembang pun dia dah responsive. Cuma bila ayahnya letak tangan je dia diam. banyak akal baby ni

2y ago

skrg dh 22 minggu 6 hri hri ni

Saya sekarang masuk 22wks,still rasa halus ja tendangan.. Doktor ckp its normal if baby first.. 😍.. Tapi paling kerap rasa, bila lps minum sejuk.. N kerap rasa time mau tidur tu.. D sana la c kecik tu aktif😘😘

sya skrg dah 22 weeks. dapat rsa kuat dh pergerakan baby. masa masok week ke 17 dh dpt rasa gerakan halus. anak ke 3. dulu anak 1st n 2nd x merasa awal. merasa masa week ke 28. yg klini merasa awal plak

sy dh rasa 🙈🙈🙈 awak baring terlentang awak letak tgn kt perut awak awk fokus je dekat tmpt awak pgg tuh ... sy selalu buat time mlm sbb masa tuh depa tgh aktif 🤣

saya 16 minggu dah dapat rasa tendangan halus baby. masuk ke 20 minggu makin kuat. tapi tak semua ibu ibu sama ☺️ ada yang cepat ada yang lambat.

sayaa rasa masa 17w.. tapi halus2 je.. skrg 19w, makin kuat. kdg geli2 rasaa.. tkpe, lain ibu lain pengalaman.. janji baby sihat 🥰

Saya dah 18 weeks, boleh start rasa sikit tendangan baby tapi dr kata 20-22 weeks baru dapat rasa kuat tendangan

baby Sya gerak masa itu Sya sudah masuk 16 minggu 4 hari.. Hamdullah skrg dah masuk 19 minggu 🤭

sy 16w dh rasa bby gerak2 tpi halus je.. 18w dh rsa kuat skit gerak..kekadang tkjut je ttba🤭

Sy 20w dh rasa dah.. malam pn lg kuat rasa org nk tido time tu die tgh aktif 😅😅