Baby Kurang Gerak?

Nak tanya ibu2 normal ka masok kandungan 34week n baby kurang gerak lepas tu perut selalu rasa macam nak datang period?

1 Balas

Cukup tk 10kali pergerakkan? Klu tk cukup pegi hospital cepat sis.. klu rasa mcm senggugut tu mungkin false contractions.. tp klu kerap sngt kene pegi hospital cek.. sbb 34weeks da bole bersalin.. ramai saya baca mommies2 yg bersalin awal 34weeks.. semoga dipermudhkn urusannya sis

4y ago

Tula rasa risau sgt sbb first baby tak tau selalu dengaq orang ckp 36week baru cukup 9 bulan,baru boleh bersalin..😌Tapi tak dak turun tanda darah lendir ka apa tak dak.