vtmin klinik

Nak tanya ibu2.. misalnya vtamin yang kk tu bagi dah abis , tggal 1 jenis je .. kalau kita makan yang tu je yang lain tak mkan smpai hari check up ade effect pape tak kat bby .. ?

1 Balas

😅 Masa sebelum ubat habis tu, tak cakap dengan misi ke? Waktu saya check up, misi selalu tanya ubat berapa banyak lagi, boleh tahan berapa lama lagi. Kalau tak cukup untuk next check up, saya sendiri akan ke klinik minta vitamin-vitamin tu. Saya suka buat kira-kira bila ubat akan habis. Walaupun tinggal 10 biji dan check up lagi 13 hari, saya akan pergi klinik. Bila check up yang sepatutnya, cakap juga benda sama.

5y ago

Orait.. tq sis .. 😊😊