tukar klinik

hai ibu2..saya nak tanya..ada tak ibu2 yg ada pengalaman tukar klinik utk check up,maksud sy buka buku pink di KK dan nak tukar dan sambung check up di klinik swasta je,kmdian bsalin di hsptal gov...ada tak ibu yg pnah ada pngalaman?

1 Balas

Boleh saja. Inform nurse in charge nak tutup buku. Lepas tu proceed la dengan klinik swasta. Inform siap doktor swasta yang awak nak bersalin hospital gov. Nanti doktor akan sediakan necessary documents if needed. Dah turun tanda bersalin nanti, pergi PAC hospital yang awak nak pergi tu. Bawak buku pink sekali.

1mo ago

*walk in KKIA