nak bagi anak susu formula

Nak tanya ibu2 di sini, sy ad bby 4 bulan susu bdn sepenuh ny. Tp dh dua minggu susu sgt kurang n bby selalu nangis lapar. Sy ad masalah kesihatan dan selalu mkn ubat.mungkin sbb ni atau strees sy xperasan benda no. Sy cuba bg susu formula anak xnk n dia midah.. Mcm mna tips nk bg anak menyusu susu botol.

1 Balas

Kena pujuk lama sikit, biarkan botol dkt mulut dia lama sikit, nti dia rasa ada susu baru dia hisap..itu cara sy guna slalu, mgkn boleh cuba utk anak awak