first kick

Nak tanya ibu2 dalam ni selalunya berapa bulan ea bole rasa baby kick?

12 Balas

16 weeks rasa mcm ada bubble2 angin, 18 weeks rasa sikit2 gerakan, masuk 20 weeks keats lagi kuat tendangan dia. Skrg dah 27 weeks lagi kuat dia gerak🥰

Masa 20weeks saya rasa mcm geli2 je and xtau tu baby gerak ke bukan sebab first baby. Skrg 22weeks dh boleh tau & rasa baby gerak. hihi

Sy 15w dah rasa bubble2 tu, mula2 taktahu tu baby gerak. Tp makin lama makin kuat, skrg dah 21w lg aktif & kuat gerak tu😂

saya rasa baby kick halus mase 16week . ikut jugak la kadang2 rase lambat . sebab halus je rase

sy 19weeks baru rasa 1st kick. now 22weeks, kuat gile rasa kick dia 🤣

Saya rasa gerakan baby pada bulan ke 6. Sebelum tu tak kenal gerakannya

masa sye 14 minggu dh rasa dh.. tpi rasa mcm bubble²meletop²..

saya 20w dah rasa gerakan baby.. alhamdulillah anak ke6

Saya lambat sngt rasa baby kick msuk 23 week baru rasa

Macam sy 18 minggu dah rasa dah