hi... sy first mom🤗🤗 ada kh ibu² yg amalkan Lazz susu kambing perisa Kurma atau asli?? #Firstmom #

3 Balas

boleh je sis ..mcm sy time pregnant xblh ambil sebarang jenis susu, semua xkne tekak, jdi selagi xmemudaratkn teruskn je consume lgipun susu tu Ada kurma kn mmg bgs 😊👍

Bagus minum susu lazz kurma.. Kurma bagus ambil waktu pregnant.. Badan x letih n kalau selalu amalkan baby kuning xlama masa lahir nanti..

boleh je