gender

Nak tanya , ibu ibu taktau tak gender kalau bentuk macam ni ?

gender
24 Balas

Saya sampai skrg xpaham mcm mna nk tgok..hitam putih aje...padahal 2 bulan je lg nk bersalin.. hahaha.. mudah2an dipermudahkan...😉

4y ago

Mmg laaa...di swasta mestilah Mahal..sy tggu saja la baby keluar nanti..boy ke girl ke, sy terima sja... hehehe..duit yg guna tu boleh simpan utk kegunaan baby nanti.. tambah2 skrg tgh covid19 ni..kne berjimat byk..🤭

Sama la sis..dh ank 5 pun masih x jelas dan nmpk dgn jelas sbb hitam putih..

time scan tanya doc or selalunya doc akan bagitahu siap2.

Bby girl ni.. Mcm bby sy 😚

Sy rasa macam baby girl..😆

Gegirllll.. Alolo tomey2

Tak pndai nak tgk😂

mcm girl je 😊

mcm girl. ☺️

Macam perempuan.