Scan gender

Hiii ibu ibu, i nak tanya untuk scan gender 19eeeks dah boleh buat ke? Kalau detail’s scan pulak berapa minggu ye??#firstbaby #pleasehelp #firstmom

6 Balas

sy baca dlm group ws kalau scan dkt sonobee dah nmpk dah jantina bby , 17 weeks pon dh ada start nmpk

19w dah boleh scan jantina . untuk detail scan , waktu terbaik around 20 - 21 w

Klu detail scan seelok2nya awk buat sbln week 22 blh start scan week 20

19 weeks dah tahu gegirl. scan detail 20-26 weeks boleh buat.

Sya buat details scan 19w, nmpak gender skali.

saya 16week dah nmpak bibird baby 🥰