Mengandung boleh pergi urut ?

Nak tanya ibu ibu hamil kt sini, kandungan usia berapa bulan boleh mengurut ye? Saya sakit sakit badan sbb kerja diri lama rasa mcm nak pergi ngurut. Tapi fikir juga kang bila nak diurut kena meniarap tu xpe ke perut kita. & ni kandungan pertama saya.

2 Balas

boleh je, nnt bgtau dkt org tuh awak preg. . so dia takda la urut kt part2x yg tak boleh. mcm saya dulu awal preg. tuh mgurut da.

3mo ago

Ohh…hehehe okay tq jawab soalan 🥰

Kita kena inform kita tgh pregnant, kalau dia tahu takde dia suruh kita meniarap. Dia urut part2 yang boleh saja