MENGURUT

Mommy2 bole tak kalau kita pergi mengurut kat mana2 dekat bahagian belakang badan, tapi perut dia x urut.. sekarang belakang badan sakit sangat2.. #28week

2 Balas

raya haji ritu sy balik kg mengurut. sbb tulang pinggul n pinggang belakang sakit sgt2. kdg2 tgh tido blh tersedar n menangis sbb sakit yg mencucuk. dah mwngurut, baru lah rasa lega sikit smpai skrg.. tp kena cari tukang mengurut yg bidan lah. bukan sembarangan je.

Saya urut je masa mengandung . Sakit tulang tu tak hilang kalau tak urut . Tapi kena elakkan minyak yang ada methyl salacilate